Lahjakortti Juurilla Design

Lahjakortti Juurilla Design
Lahjakortti Juurilla Design

Muista läheistä ostamalla sähköinen lahjakortti valitsemallesi summalle koko valikoimaamme!

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Etkö tiedä mitä antaa lahjaksi synttäreillä, hääparille tai joululahjaksi?Onko sinulla tiedossa päivänsankari joka arvostaa kotimaista designia sekä skandinaavisia puutuotteita?Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä lahjakortti ja antaa päivänsankarin itse löytää haluamansa tuote valikoimastamme! Voit ostaa lahjakortin 20,30,50,60,80,100,150,200 ja 300 eurolla. Lahjakortilla voi ostaa osissa.

Lahjakorttimme on sähköinen mikä käytännössä tarkoittaa tätä:

Tee tilaus lahjakortista haluamallesi summalle. Saat siitä ensin tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun tilaus on valmis, lähetämme sinulle tulostettavan lahjakortin. Lahjakortissa on numerokoodi, jonka lahjansaaja lisää tilausta viimeistellessään "lahjakortin koodi"-kohtaan. 

Jos haluat lahjakortin suoraan lahjan saajalle kirjoita hänen sähköpostiosoitteensa "lisätiedot tilaukseen"- kohtaan, haluamasi ajankohdan lähetykselle sekä halutessasi pienen tervehdyksen.

Huom! Jos haluat lahjakortin jo samana päivänä kerro se meille sähköpostitse juurilladesign@gmail.com

Ostamalla lahjakortin meiltä tuet kotimaista käsityötä ja sen säilymistä Suomessa.  Käytämme ensisijaisesti kotimaisia raaka-aineita paikallisilta pienyrityksiltä, täten tuet myös laajemmin suomalaista yrittäjyyttä. 

Lahjakortti on voimassa 365 vrk tilauksesta.


Arvostelut 0 arvostelua