Toimitusehdot

Yleistä

Juurilla Design on Juurilla Design:n T:mi ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Juurilla Design (y-tunnus 1774981-9, Hännikönkatu50, 20610 Turku, puh.044 3065634. 

Juurilla Design pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron. 

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tuotteitamme myyntiin myymälääsi, ota meihin yhteyttä rohkeasti. Puh. 044 3065634 tai lähetä sähköpostia Juurilladesign@gmail.com.

If you are interested becoming our vendor, please contact us via email Juurilladesign@gmail.com.

 Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.juurilladesign.fi verkkokaupan kautta. Varmista ennen maksamista toimitusaika, tilauksen tiedot, tilatut tuotteet ja tilausmäärät. Kun tilaus on maksettu verkkopankissa, tilausta ei voi enää muuttaa.Saat tilauksesta sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout . Voit maksaa ostokset verkkopankissa.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna Checkout , me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Kuljetusvauriot:

Lähetyksen saavuttua, tarkista tuote ja pakkausten kunto. Mikäli on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen juurilladesign@gmail.com.

Toimitus ja toimituskulut

Toimitustapojamme on Postin Postipaketti tai Matkahuollon Lähi/Verkkopaketti.Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi "Nouto postista", niin pakettisi ohjautuu maksutta valitsemaasi noutopaikkaan.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on varastotuotteille 2-5 arkipäivää.Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Valmistamme tuotteet käsityönä, joten kaikkia tuotteita ei välttämättä löydy varastosta.Mikäli tuotteita ei ole varastossa valmiina, valmistamme tuotteet tilaustyönä, joiden arvioitu toimitusaika on 7-14 arkipäivää ja vaihtelee tuotteen valmistusajan mukaan. Mikäli toivot, että tuote toimitetaan tiettyyn päivämäärään mennessä, ole meihin yhteydessä sähköpostilla juurilladesign@gmail.com

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen , ole meihin yhteydessä sähköpostitse juurilladesign@gmail.com. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Palautus on ilmainen.

Muuta huomioitavaa:

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus-ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Ajantasaiset tilaus-ja toimitusehtomme löytyvät verkkokaupastamme.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelu juurilladesign@gmail.com puh. 0443065634